Уважаеми клиенти, приема е само с резервиран час! Часове се запазват в деня на обаждането, а приемането Ви ще бъде в същия или най-късно за следващият работен ден.

Масажите ще направят живота Ви по-лесен и приятен, ще сте изпълнени с енергия и ще се чувствате по-подвижни и здрави.
Масажи

Лечебният масаж е кинезитерапевтичен метод за лечение и възстановяване на тялото. Прилага се при болка в гърба, главоболие, схващане на мускулите и други състояния причиняващи ни дискомфорт. Лечебният масаж е сбор от механични дразнения по кожата и подлежащите тъкани с цел подобряване на здравословното състояние. Този масаж е много подходящ при хронични заболявания, болка в гърба, напрежение в мускулите, скованост в ставите и др. Масажните техники се подбират строго индивидуално в зависимост от патологичните находки. За подсилване на лечебният резултат се използват натурални етерични и обезболяващи масла, извлечени от билки. Във всяка една капка масло е събрана жизнената сила на билки, които хармонизират и изцеряват цялото ни.

Лечебният масаж е един приятен метод за справяне с много заболявания. Болки в гърба, шията, мускулна скованост или умора? Преборете ги и се почувствайте отлично с масаж ! Много хора са изпитали лечебната сила на масажа и това е неоспорим факт. Тенденциите показват, че хората се ориентират към алтернативната медицина и често за лечение на даден проблем търсят решение в природо съобразни продукти и услуги. За всички, които искат да релаксират, да се чувстват добре, да засилят имунната си система и да бъдат здрави! Всички са запознати с лечебните свойства на пчелният мед, но малцина са тези, които са пробвали масаж с лечебният и натурален продукт. В миналото, когато фармацевтичната индустрия не е била толкова силно развита, хората са го прилагали при много заболявания и са намирали нужното лечение без лекарства. Лечебният масаж направен от специалист (рехабилитатор или кинезитерапевт) представлява цялостен природен метод на лечение.
Под влияние на масажа с вендузи се подобрява циркулацията на кръвта и лимфата.Застоените телесни течности се разнасят, като по този начин се подобряват метаболитните процеси. Кожата става еластична и дихателно-защитната функция се подобрява.Чрез въздействието на вакуума и засилената циркулация на телесни течности се улеснява разграждането на подкожните мастни депа. Това качество го прави идеално средство за антицелулитна терапия.Масажа с вендузи успешно се прилага при заболявания на дихателната система,неврологични заболявания, ортопедични и др. Лечебният ефект на масажа се осъществява благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани , които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи. Освен това в областта на въздействие се образуват биологично активни вещества стимулиращи обменните и възстановителните процеси. Вакуум масажът с вендузи може да се използва при възпалителни заболявания на дихателните органи: бронхити, пневмонии, плеврити, невралгии, неврити и периневрити, остеохондрози и др.
За всяка форма на физическа дейност масажът е безценно средство за привеждане на тялото в кондиция за релаксация и лечение на травми. При подготовка за спортна дейност масажът може да се използва за допълнително разгряване и разтягане. Масажът помага при навяхвания и разтегнати сухожилия. Спортният масаж е предназначен за активно спортуващи хора и за елитни спортисти.Прилага се с цел подобряване на спортните постижения и по-бързо възстановяване на мускулатурата след натоварване.Спортният масаж е много важна част от спортно-тренировъчния процес и е пряко свързан със спортните резултати и доброто физическо състояние при спортистите.
Класическия масаж е подходящ избор за всеки решил да си отпочине и зареди с нови сили. Действа успокояващо и релаксиращо и в същото време закалява тялото. В класическият масаж се изпозват натурални масла, които хидратират и освежават кожата ни. Наслади се на добър масаж и отпочини от забързаното ежедневие. Масажът е добро средство за укрепване на здравето и постигане на физическо и психическо благополучие. Почуствай се отлично с предложението ни.
За справяне с целулита се изискват постоянни и системни грижи. Едни от най-доказали се методи във времето са антицелулитните масажи. За добър резултат се изисква да се направи курс от масажи, комбинирани с антицелулитни процедури. Антицелулитният масаж подобрява кръвоснабдяването на тъканите и разнася лимфните задържания, тонизира и стяга проблемните зони. В комбинация с подходящи продукти и техники, антицелулитният масаж спомага за изгаряне на мазнините и отстраняване на токсините. Заглажда, освежава и стяга кожата.
Козметичният масаж за лице е подходяща грижа за кожата на лицето при мъже и жени. Той може да бъде съчетан с друга грижа за тялото или като самостоятелна процедура. В козметичният масаж се изпозлват козметични продукти подбрани специоално в зависимот от нуждите на кожата. Козметичният масаж на лицето е една от най-ефективните процедури за запазване младостта и свежестта на лицето. Благодарение на този масаж, можете да запазите кожата си свежа, чиста, здрава, тонизирана и млада.
Масажи
Предпочитаното място в Стара Загора за масажи и грижа за здравето.
Skip to content