Уважаеми клиенти, приема е само с резервиран час! Часове се запазват в деня на обаждането, а приемането Ви ще бъде в същия или най-късно за следващият работен ден.

Кинезитерапията и рехабилитацията са медицински специалности които имат за цел да запазят и подобрят здравето на пациента в отсъствие на болест и да лекуват различни заболявания с помощта на природо съобразни методи. Кинезитерапевт Атанас Джемперлиев е един от най – високо квалифицираните специалисти в Стара Загора. Той прилага различни форми на движението за постигане на пълно функционално възстановяване, кинезитерапия, масаж във всичките му разновидности и физиотерапия. 

Образование
Дипломира се в най-елитната и престижна академия в България за кинезитерапия и рехабилитация НСА – „Васил Левски“ през 2013 година и придобива магистърска степен по рехабилитация и кинезитерапия със специализация мануална терапия при атрогенни и неврогенни дисфункции. С индивидуалната си практика се доказа, като един от най – добрите специалисти.

kинезитерапевт Атанас Джемперлиев

Какво е кинезитерапия?

Наименованието произлиза от гръцки „kinesis“ – движение и „терапия“ – лечение, или лечение чрез движение. Кинезитерапията е самостоятелна научна медицинска дисциплина с голямо практическо приложение. Като наука тя има свой предмет, задачи и методи за изследване, а като метод за лечение си има собствена характеристика и съществени предимства и отличие пред останалите терапевтични методи. Кинезитерапията е едно от широко използваните средства за лечение на травмите. Тя има голямо значение за подобряване на общото състояние на организма и за ускоряване на възстановителните процеси. Почти всяко ортопедично или неврологично заболяване, лекувано с лекарства или по хирургичен начин, изисква правилно проведена рехабилитация. Неврологичните заболявания водят до промени във функцията на организма, които най-често засягат двигателните възможности или причиняват разстройство на висшата нервна дейност. Кинезитерапията е особено необходима в лечението на тези състояния.

Атанас Джемперлиев

Методи на кинезитерапията:

Препоръки на клиенти

Изключително внимателен специалист, който си разбира от работата! Излекува ми седалищния нерв и сега пак съм жизнен 🙂🙂🙂

Добрия ефект от физиотерапията и масажа се почуства веднага след ставането ми от кушетката. Препоръчвам на всички кинезитерапевт Джемперлиев добър е и му благодаря за оказаната помощ!

Бях с проблеми с рамото .И лекуван с амбулатория без особен ефект. След 4 посещения при Атанас почувствах облекчение на 90 %.В момента съм ок

Ефектът от радиочестотния лифтинг е много добър.

Skip to content