Уважаеми клиенти, приема е само с резервиран час! Часове се запазват в деня на обаждането, а приемането Ви ще бъде в същия или най-късно за следващият работен ден.

Кинезитерапията и рехабилитацията са медицински специалности които имат за цел да запазят и подобрят здравето на пациента в отсъствие на болест и да лекуват различни заболявания с помощта на природо съобразни методи. Кинезитерапевт Атанас Джемперлиев е един от най – високо квалифицираните специалисти в Стара Загора. Той прилага различни форми на движението за постигане на пълно функционално възстановяване, кинезитерапия, масаж във всичките му разновидности и физиотерапия. 

Образование
Дипломира се в най-елитната и престижна академия в България за кинезитерапия и рехабилитация НСА – „Васил Левски“ през 2013 година и придобива магистърска степен по рехабилитация и кинезитерапия със специализация мануална терапия при атрогенни и неврогенни дисфункции. С индивидуалната си практика се доказа, като един от най – добрите специалисти.

Атанас Джемперлиев

Какво е кинезитерапия?

Наименованието произлиза от гръцки „kinesis“ – движение и „терапия“ – лечение, или лечение чрез движение. Кинезитерапията е самостоятелна научна медицинска дисциплина с голямо практическо приложение. Като наука тя има свой предмет, задачи и методи за изследване, а като метод за лечение си има собствена характеристика и съществени предимства и отличие пред останалите терапевтични методи. Кинезитерапията е едно от широко използваните средства за лечение на травмите. Тя има голямо значение за подобряване на общото състояние на организма и за ускоряване на възстановителните процеси. Почти всяко ортопедично или неврологично заболяване, лекувано с лекарства или по хирургичен начин, изисква правилно проведена рехабилитация. Неврологичните заболявания водят до промени във функцията на организма, които най-често засягат двигателните възможности или причиняват разстройство на висшата нервна дейност. Кинезитерапията е особено необходима в лечението на тези състояния.

Методи на кинезитерапията:

Препоръки на клиенти

Много внимателен и търпелив! Помагал ми е няколко пъти. Имах случай, не можех да си вдигна ръката.Схванато ми беше рамото. Още след първото посещение при него, почувствах облекчение, а след още 3, нямаше и следа от болката. Бях като нова. Помагал ми е и за схванат кръст. Обадих му се по спешност. Прие ме веднага и за 3 дни, кръста ми беше като нов! Добър кинезитерапевт е! Препоръчвам го безусловно!

google
Pavel Dimov
04/08/2023

Пътувах специално заради кинезитерапевт Джемперлиев от град Казънлък. Болеше ме кръста и ме беше малко страх да отида, но не съжалявам. Изпука ми гърба и ми пусна некъв ток ,беше много внимателен.

Сърдечно благодаря, ходила съм на рехабилитация по здравна каса, но няма нищо общо

google
SOFIA BLAGOEVA
22/03/2023

Доволна съм от посещението си в студиото на кинезитерапевт Джемперлиев.Резултатът от антицелулитната терапия е повече от задоволителен, обслужването -любезно и внимателно !

Професионално обслужване и коректно отношение.

google
Filip todorov
12/02/2023

Доволен

Skip to content