Уважаеми клиенти, приема е само с резервиран час! Часове се запазват в деня на обаждането, а приемането Ви ще бъде в същия или най-късно за следващият работен ден.

Козметични

Терапията предизвиква мускулни контракции в зоната на лицето. По този начин предизвикваме тренировка, намаляваме мускулната умора, подобряваме тонуса, формата и функцията на лицевите мускули. Процедурата има козметичен и лечебен ефект. 

За козметични цели: Мускулите на лицето са от съществено значение. Те участват в изразяването на емоции, основа са за кожата и е от значение техният тонус. Колкото мускулите са по- слаби и безсилни толкова повече кожата над тях увисва.  

За лечебни цели: При нарушения в тонуса на лицев мускул се случват различни здравословни проблеми свързани с функцията им Мускулите на лицето участват в отварянето и затварянето на очите, устата , помагат за дишането,  храненето и говореното. Увредата им може да засегне някой от тези функции ,даже да предизвика и болка .

Йонофорезата за лице е козметична процедура, която подобрява вида на кожата. В основата на този метод е използването на галваничен ток. Под въздействието на електричество, разтворите от активни съставки се разграждат и техните йони проникват до вътрешния слой на епидермиса. Йонофорезата елиминира много проблеми, така че тази процедура е почти универсална. Тя е добър инструмент за коригиране на отоци, тъмни кръгове под очите, малки рани и кожни дефекти. За процедурата използваме серуми с различни активни съставки
Радиочестотното стягане на кожата осигурява ефективни резултати чрез доставяне на топлина на тъканта под дермата, стимулира производството на колаген и  подмладява  кожата. Счита се за безопасно и ефективно лечение при застаряване и сбръчкване на кожата.  Процедурата  стимулира производството на колаген, еластин и нови кожни клетки.   
Терапията  прилагаме в следните зони:
За общо въздействие на цяло лице. Обработваме цялото лице без фокус на дребни детайли в малки зони около очите и устните.Тази методика препоръчваме за общо въздействие на цяло лице в големи зони (чело, бузи и шия)
За малки участъци по лицето в зони на клепачи , около очите, устните и брадичката. Тази методика е подходяща само за третиране на малки зони с фокус върху  тях, като не обработваме цяло лице,  а само малки детайли.

Какво е микроток?
Микротокът е нискоинтензивен, импулсен електрически ток, сходен по характеристики с естествените биоелектрически сигнали на тялото. Използва се в естетичната медицина за стимулиране на различни клетъчни функции и за подобряване на състоянието на кожата.

Микротоковата терапия е ефикасен и щадящ метод за борба с признаците на стареене, за подобряване на състоянието на кожата и за постигане на по-младежка и сияйна визия. Тъй като микротокът е с много ниска мощност, наподобяващ естественото електричество в кожата , лечението е успокояващо и повечето клиенти не чувстват нищо, ако има усещане то е за кратко време в най - деликатните и чувствителни зони.

Козметични

Кола маска

Кола маската е един от най-често използваните методи за епилация. Предимството на колата маска е, че отсранява космите от корена. Това забавя растежа и прави космите тънки. Ние Ви предлагаме висококачествена натурална кола маска. Разполагаме с голямо разнообразие от видове, подходяща за всякакви типове кожа. В практиката си използваме топла кола маска с щадяща температура и обезболяващо действие. За да може да се премахнат всички косми се препоръчва дължината на косъма да e 3-4 мм. Тази дължина позволява косъмът да бъде отстранен изключително лесно.

Козметични
Когато изпотяването е прекомерно и ви създава дискомфорт, определено това е процедурата от която се нуждаете! Много хора, особено през горещите дни се сблъскват с хиперхидроза (повишаване на потливостта). Това неприятно явление прави кожата добра среда за размножаване на бактерии. За да избегнете и предотвратите това, ние Ви предлагаме алтернативно лечение – процедура, която ще направи кожата ви суха.
Какво представлява физиотерапевтичната процедура йонофореза?
Проблемните зони се потапят в специална вана, в която протича слаб галваничен ток, който блокира секрецията на потните жлези. Усещането от терапията не е болезнено, в третираната зона се усеща леко и приятно дразнене на кожните рецептори. Дозировката и продължителността на курса от процедури се определят строго индивидуално, в зависимост от състоянието на пациента. За добри резултати се препоръчва да се направи курс.
Причини за изпотяването са много, но това най-често са: стрес, вълнение, голямо физическо натоварване, затворени обувки, синтетични чорапи, заболявания на ендокринната система и др. Тези фактори често предизвикват потливост на краката. Лечението в този случай трябва да започне незабавно.
Повишеното потене (хиперхидроза) се определя като явление, чиито причини са заложени в генетичния код и се предават по наследство. Независимо от произхода и причините, когато потенето е засилено то трябва да се лекува.
• Процедурата е подходяща за мъже, жени и деца над 12 години.
• По време на процедурата се отстраняват всички метални предмети.
• Противопоказания: бременност, сърдечно съдови заболявания, пациенти с метални остиосинтези, отворени рани в областта на третираната зона.
• Продължителност: 20 минути.


Процедура за силна имунна система и пречистване на организма от вредни вещества.

Времетраене на процедурата 30 мин.
Подходяща за мъже, жени и деца над 12 години.


Методика: Краката се потапят във вана. По време на процедурата протичат сложни биохимични процеси.
Противопоказания: Метални импланти и бременност

Показания:

  • Препоръчва се за обща профилактика.
  • Никотинова зависимост (пушачи)
  • При продължителна медикаментозна терапия
  • При чернодробни заболявания
  • Често боледуващи хора със слаба имунна система
  • При прекомерно пиене на алкохолни напитки.
  • При преяждане с нездравословна храна и др.

 

Пластирите съдържат билки, като техните активни съставки създават усещане за затопляне или охлаждане. Те се залепят на болезненото място и трябва да се премахнат след 8 до 12 часа след поставяне. Веднъж приложени върху областта, в която пациентът изпитва болка, лепенките започват постепенно да освобождават активните съставки.
Билките проникват директно през кожата. Така не е необходимо да преодоляват дългия път през стомашно – чревния тракт и кръвоносната система, за да донесат облекчение.
Пластирите могат да се използват успоредно с други медикаменти или да се комбинират с други средства за лечение, тъй като не си взаимодействат с други лекарства и няма никаква опасност за нежелани реакции.
Skip to content