Уважаеми клиенти, приема е само с резервиран час! Часове се запазват в деня на обаждането, а приемането Ви ще бъде в същия или най-късно за следващият работен ден.

Нервно мускулна електро стимулация
Във физиотерапията и рехабилитацията се използват различни видове електростимулации с различна цел и терапевтичен ефект. Те имат различна дълбочина на проникване, действие и ефекти.Нервно мускулната електрическа стимулация предава електрически импулси които съкращават мускулите.

Този вид стимулация се разграничава от останалите с това , че действа в голяма дълбочина и може да въздейства, както на напречно набраздената мускулатура така и на гладката (стени на кръвоносни съдове, органи) Дълбокото въздействие я прави много ефикасна в рехабилитацията и се понася относително приятно. Електро стимулацията спомага за възстановяване на тъканите, органите и системите, които са загубили нормалната си функция в резултат на заболяване или нараняване. Процедурата е от решаващо значение при лечението на заболявания от нервно естество, водещи до ограничаване на активните движения, намаляване на силата и хипотрофия на мускулите.. Комбинацията от упражнения и нервно мускулна електро стимулация дава двойно по- добър резултат.Подобрява кръвообращението и храненето на тъканите, намалява продукти на умора.

Препоръчваме при: Мускули с нарушена инервация и моторика, слаба парализа, диабетна полиневропатия , нервно възпаление, дегенеративно-дистрофични заболявания на нервната система и гръбначния стълб, мускулна хипотрофия в случай на хиподинамия и имобилизация Чревна пареза, запек ( нарушена перисталтика) хипомоторна дискинезия на стомаха, черва, задържане на урина , коремна и ингвинална херния, и след оперативни интервенции.

Skip to content