Уважаеми клиенти, приема е само с резервиран час! Часове се запазват в деня на обаждането, а приемането Ви ще бъде в същия или най-късно за следващият работен ден.

Лазер терапия

Лазерната терапия представлява физиотерапевтичен метод, използващ светлинен лъч за лечение. Нашата лазерна система позволява прецизни настройки на светлинния лъч, позволявайки ни да насочим терапията точно върху засегнатата област на тялото. Този безболезнен и неинвазивен процес стимулира възстановителните и лечебни процеси в тялото.

В рехабилитацията лазерната терапия има широк спектър от приложения:

За дегенеративни, възпалителни, травматични и професионални заболявания на опорно-двигателния апарат, като например артроза, артрити, тендовагинити и контузии, както и при фрактури и миотендинози.

За заболявания на нервната система, включително плексити, радикулити, дископатии и неврити, както и травматични лезии на периферни нерви.

За лечение на кожни проблеми като уртикария, невродермит, херпес симплекс и бавно зарастващи рани.

В сферата на устната кухина, лазерната терапия може да бъде приложена за проблеми с венците и заболявания като синузит, ринит и отит.

Обобщено, лазерната терапия е ефективен метод при широк набор от заболявания, включително остеоартрит, болки в гърба и врата, венозни язви, синузит, херпес и мускулни болки. Това се оказва едно отлично решение за случаи, когато медикаментозното лечение не е достатъчно ефективно. Важно е да отбележим, че някои проблеми изискват серия от терапевтични сесии, обикновено от 3 до 10, в зависимост от тежестта и продължителността на заболяването, за да се постигнат оптимални резултати.

Skip to content