Уважаеми клиенти, приема е само с резервиран час! Часове се запазват в деня на обаждането, а приемането Ви ще бъде в същия или най-късно за следващият работен ден.

Радиочестотен лифтинг за тяло
Термаж или още монополярно радиочестотно лечение е подходящо за всички , които искат да се подмладят и да изглеждат по – добре. Монополярната радиочестота (MRF) за подмладяване действа чрез дифузно нагряване на дермата.Топлината се използва за насърчаване на производството на колаген и еластин. Обновеното производство на тези компоненти помага за премахване на бръчки и стяга кожата. Радиочестотната (RF) терапия е неинвазивно лечение на кожата, използващо радиочестотни вълни за активиране и ускоряване на производството на колаген и стопяване на мазнините. Колагенът действа като цимент на кожата, което помага за подобряване на отпуснатата кожа и бръчките. Този протеин придава на кожата еластичност и структура. Терапията е много ефективна за намаляване на целулита и стягане на кожата в зоните на корема, ръцете, седалището и бедрата. Процедурите с радиочестота чудесно се комбинират и с други козметични терапии. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата във всички зони с необходимост от стягане и подмладяване.

RF терапия за лечение на целулит и отпусната кожа прилагаме в следните зони.

Зона на бедра (предна, задна вътрешна или странична) Прилагането на процедурата в тази част намалява подкожния слой мазнина, изглажда релефа и премахва неравностите. След терапията кожата е освежена, хидратирана и видимо има по- красив и добър вид.
Зона на седалище. Много често кожата в тази зона увисва и се забелязват вдлъбнатини (трапчинки), които са характерен израз на целулита по кожата. С процедурата може да се постигне стягане и изравняване на вдлъбнатините.
Тази зона е често проблемна, както при мъже така и при жени. В подкожието се натрупват резервни мастни депа, които предават на корема увиснал и дебел вид.Вида на корема и неговата обиколка дават оценка на начина на живот. Увисналия корем и дебелата кожа богата на мазнини са най - трудните за обработка и се изсиква по - дълго и продължително лечение , често комбинирано с други процедури и промяна в начина ни на живот. Радиочестотния лифтинг може да намали мазнините и да изглади кожата , но често само този метод не е достатъчен за желания и перфектен резултат.
В следствие на възрастта, кожата в горната част на дланите или задната част на мишницата увисва и се сбръчква. Радиочестотната терапия може да забави признаците на стареене и да подобри вида им.
Skip to content