Антицелулитни масажи

Думата целулит произхожда от латинската дума cell, което означава клетка. Целулитът представлява застой в междуклетъчните пространства на мазнини, течности и отпадни продукти от метаболизма.Целулита не е само козметичен дефект по кожата, но и сериозно метаболитно заболяване, което може да доведе до други здравословни проблеми. За справяне с целулита се изисква постоянни и системни грижи. Едни от най-доказали се методи във времето са — антицелулитните масажи. За добър резултат се изисква да се направи курс от масажи, комбинирани с други антицелулитни процедури , като това най-често са целутрон и ултразвукова терапия и др.

По какъв начин се въздейства най-ефективно на целулита?

Всички средства за борба с целулита са насочени на първо място към подобряване на лимфотока, нормализиране на обменните процеси в тъканите и отвеждане на шлаките.

НАМАЛЕНИЯ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Антицелулитен масаж с кавитация 30 мин. за 22лв.

Офертата е валидна за един месец след датата на покупка и има срок за изпълнение 30 дни. При просрочване услугата не се изпълнява и заплатената сума не се възстановява. За повече информация се свържете с нас.

Антицелулитен масаж с антицелулитни масла:

Подобрява кръвоснабдяването на тъканите, разбива срастванията, подобрява трофиката и разнася лимфните задържания. В комбинация с подходящи продукти и техники, масажът спомага за изгаряне на мазнините, отстраняване на токсините и задържаните течности. Заглажда, освежава, стяга и хидратира кожата.

Антицелулитен масаж с пчелен мед:

Положителният ефект от антицелулитния масаж с мед може да се почувства веднага след прилагането му. Той подобрява кръвообръщението и обмяната на веществата, премахва токсините, подобрява лимфния поток, почиства, хидратира и обогатява кожата, намалява целулита, тонизира и стяга проблемните зони.

Антицелулитен масаж с вендузи:

Специалистите определят целулита като изменение в структурата на мастната тъкан, вследствие на смущения в метаболитните процеси. Тези смущения се изразяват в нарушение в лимфо- и кръвообращението, в резултат на което се получава гниене на продукти на клетъчно ниво. Под кожата се сформират микровъзли, които излизайки на повърхността на кожата наподобяват портокалова кора. При прилагането на вакум-терапията върху телесната повърхност, меките тъкани се въвличат във вендузата, като по този начин се създава налягане. Именно налягането позволява да се въздейства върху тъканите в дълбочина , които при другите типове масаж не са достъпни. При това значително се усилва микроциркулацията на течности . Стимулират се нервните окончания, капиляри и магистрални кръвоносни съдове. Предвид мощното въздействие, се включва и допълнителна капилярна мрежа, която до този момент не е била активна. Това е един от механизмите на вакум-терапията, който дава осезаем терапевтичен ефект